8 feb 2023, 7:16  

Болно е 

  Poesía
555 0 2

Вечер... телевизията бълва хаус.

Отново смърт витае... но този път

от Божия ръка е. Трагедия и скръб.

И времето коварно пречи.

 

Светът очаква, новина, но новината

скръбна е... Властта, тя траур обявява,

но кой ги прави тези домове. Богаташи,

трупащи с изгода негодни домове.

 

А после, Бог виновен е, че предизвиква

апокалипсис, смърт... но не той

строеше тези сгради, спечелили

Пари безброй. О, Господи, боли ме,

макар че случилото се не е тук.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за разбирането!Скитнице ,чаровнице!!!
  • Много вярно!
    Хубав стих!
Propuestas
: ??:??