Вечер... телевизията бълва хаус.
Отново смърт витае... но този път
от Божия ръка е. Трагедия и скръб.
И времето коварно пречи.
Светът очаква, новина, но новината
скръбна е... Властта, тя траур обявява,
но кой ги прави тези домове. Богаташи,
трупащи с изгода негодни домове.
А после, Бог виновен е, че предизвиква
апокалипсис, смърт... но не той
строеше тези сгради, спечелили
Пари безброй. О, Господи, боли ме,
макар че случилото се не е тук.
© Ангел Всички права запазени