6 sept 2008, 8:34

Боса по жарава 

  Poesía » Filosófica
994 0 29

Прехвърчат парещи искри,

пристъпвам боса по жарава...

Играя танца до зори

и искам всичко да забравя...

 

Душата ми е празен храм.

Кога ли болката ще мине?

Най-страшно е да бъдеш сам

с присъдата да си невинен...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??