6 сент. 2008 г., 08:34

Боса по жарава 

  Поэзия » Философская
996 0 29

Прехвърчат парещи искри,

пристъпвам боса по жарава...

Играя танца до зори

и искам всичко да забравя...

 

Душата ми е празен храм.

Кога ли болката ще мине?

Най-страшно е да бъдеш сам

с присъдата да си невинен...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??