Sep 6, 2008, 8:34 AM

Боса по жарава 

  Poetry » Phylosophy
995 0 29

Прехвърчат парещи искри,

пристъпвам боса по жарава...

Играя танца до зори

и искам всичко да забравя...

 

Душата ми е празен храм.

Кога ли болката ще мине?

Най-страшно е да бъдеш сам

с присъдата да си невинен...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??