7 jul 2010, 22:43

Братът на Станишев 

  Poesía » Civil
683 0 0

Шуробаджанащината процъфтява.

Георгий Станишев разцъфтява.

На болницата реконструкция голяма,

за народа пари няма.

 

Обръчи от фирми,

крадци безспирни.

Народа обраха,

в затвора не лежаха!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??