7.07.2010 г., 22:43 ч.

Братът на Станишев 

  Поезия » Гражданска
611 0 0

Шуробаджанащината процъфтява.

Георгий Станишев разцъфтява.

На болницата реконструкция голяма,

за народа пари няма.

 

Обръчи от фирми,

крадци безспирни.

Народа обраха,

в затвора не лежаха!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??