Jul 7, 2010, 10:43 PM

Братът на Станишев 

  Poetry » Civilian
610 0 0

Шуробаджанащината процъфтява.

Георгий Станишев разцъфтява.

На болницата реконструкция голяма,

за народа пари няма.

 

Обръчи от фирми,

крадци безспирни.

Народа обраха,

в затвора не лежаха!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??