13 dic 2011, 19:55

Букет 

  Poesía
436 0 5

Прелистих страницата на едно очакване,

изпъстрено със думи и ласки, с тъга.

Четирилистна детелина там подсказваше,

че някога била съм сам-сама.

 

Сега ме чака следващата страница,

самотна, бяла, закопняла за живот.

На нея искам да оставя

един букет от истинска любов.

 

Аз от букета щедро ще раздавам

на всеки, комуто липсва любов.

За себе си едничко стръкче ще оставя,

то стига ми за цял живот.

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??