Сутрин рано,
бос по росната трева,
искам само
свеж букет да набера,
за да мога
да усмихна твоят ден,
буен огън
от любов гори във мен.
Светлината
да ухае в утринта,
топлината
да почувстваш у дома,
да мечтаеш
в аромата на цветя,
да познаеш
само в мене любовта.
И когато
те събудя сутринта
и цветята
със роса ти подаря,
ще усетиш,
има много красота
и в полето
и във малките неща.
Не пропускай
да усмихнеш утринта,
не допускай
болка в моята душа.
Аз желая
твоят свят да бъде мой,
аз мечтая
до смъртта да бъда твой.
По букета
има сутрешна роса,
а в сърцето
чувствам мила, любовта.
Да сме здрави
и да гледаме напред.
Ще направя
най-прекрасния букет....
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados