Aug 29, 2021, 12:06 AM

Букет 

  Poetry
183 0 1


Сутрин рано,
                        бос по росната трева,
искам само
                       свеж букет да набера,
за да мога
                      да усмихна твоят ден,
буен огън
                    от любов гори във мен.

Светлината
                       да ухае в утринта,
топлината
                      да почувстваш у дома,
да мечтаеш
                      в аромата на цветя,
да познаеш
                      само в мене любовта.

И когато
                   те събудя сутринта
и  цветята
                   със роса ти подаря,
ще усетиш,
                     има много красота
и в полето
                     и във малките неща.

Не пропускай
                          да усмихнеш утринта,
не допускай
                        болка в моята душа.
Аз желая
                       твоят свят да бъде мой,
аз мечтая
                     до смъртта да бъда твой.

По букета
                    има сутрешна роса,
а в сърцето
                    чувствам мила, любовта.
Да сме здрави
                      и да гледаме напред.
Ще направя
                      най-прекрасния букет....



© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??