30 mar 2014, 22:03

Бунтът на едно сърце 

  Poesía
377 0 0

Бунтът на едно сърце

 

 

Болка сковава тялото.

Не помръдва.

Но сърцето крещи.

Тъпанчетата му спуква.

Иска те.

Не спира да зове.

Тялото лежи. Неподвижно.

Непотребно.

Никому ненужно.

Изстива.

А отвътре сърцето пърха.

И гори. Шепти. И крещи.

Писък.

Силен трус.

Конвулсии.

И малка струйка кръв.

Тяло не ми трябва щом имам теб!

Безжизнено остава да лежи

там - в самота и прах -

едно тяло с дупка по средата.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??