3 ene 2021, 15:07

Бурна 

  Poesía » De amor
618 1 3

Не търси при мен тихо пристанище!

Аз съм бурно море без залези.

Попитай рибарите!

Солта по косите им е от вълните ми,

ломящи скалите да завладеят брега.

Ще ти кажат колко съм бурна.

Колко пристанища разруших.

За потопените лодки в душите си ще ти кажат.

Бурно море за безразсъдни мъже.

За миг покорили вълните ми,

превръщам ги в пръски и пяна.

Не търси пристанище там,

където стихия бушува.

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??