10 nov 2010, 16:07

Бяг 

  Poesía » Otra
418 0 0

Тичам стремглаво напред,

очи не извъртам дори,

краката неуморимо вървят,

към място, непознато за мен.


Преминавам през красиви места,

някъде там се намира жена,

жена с прекрасна коса

и кожа по-сладка от мед.


Запъхтяно тичам към нея,

искам да я достигна за миг,

да отдъхна от дългия път

и жадувана почивка да получа.


Колкото повече тичам,

толкова по-далече е тя,

ръце протягам към нея,

но не достигам целта.


Продължавам да тичам,

но без цел и посока,

ще достигна ли някога целта,

или ще си остане само мечта.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??