11 ene 2011, 22:10

Бягство... 

  Poesía » De amor
582 0 0

Бягство от реалността, 

как бих искала това...

Бягство от въпросите, 

какво блаженство бих изпитала сега...

Бягство от съня,

как искам да полетя в нощта.

© Златина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??