Jan 11, 2011, 10:10 PM

Бягство... 

  Poetry » Love
583 0 0

Бягство от реалността, 

как бих искала това...

Бягство от въпросите, 

какво блаженство бих изпитала сега...

Бягство от съня,

как искам да полетя в нощта.

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??