11.01.2011 г., 22:10 ч.

Бягство... 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Бягство от реалността, 

как бих искала това...

Бягство от въпросите, 

какво блаженство бих изпитала сега...

Бягство от съня,

как искам да полетя в нощта.

© Златина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??