11 янв. 2011 г., 22:10

Бягство... 

  Поэзия » Любовная
556 0 0

Бягство от реалността, 

как бих искала това...

Бягство от въпросите, 

какво блаженство бих изпитала сега...

Бягство от съня,

как искам да полетя в нощта.

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??