6 dic 2008, 20:34

Бяла празнота 

  Poesía » De amor
474 0 2
Капката навън се чува,
сякаш камбаната звъни.
Писмо в бутилка,
в морето плува, на него
пише: "Остани."

Искаме да сме щастливи,
бягаме от реалността,
сълзи - горещи и игриви,
пропити с бяла празнота.

Дъгата през прозореца, видях я,
много истини прозрях.
Цветя на масата оставих,
бягство с лекомислен страх.

Попътен вятър няма вече,
притихна всичко между нас,
рухнала скалата вечна,
облаци от тъмен прах.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??