5 ene 2012, 20:13

Бъдеще 

  Poesía » Otra
383 0 1

Не-отгатвано, без образ, безлично и без отражение.


Бавно и неусетно, пристигащо като влак на запустялата спирка, наречена битие.


Като ослепителните фарове на автомобил сме ние, разкривайки го метър по метър.


Неразгадаемо, недосегаемо, мистично, мистериозно.


Съвсем леко открехнато от човешкото съзнание.


Бъдеще.




Станимир
HeroBryan

Стефанов

© Станимир Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??