5.01.2012 г., 20:13 ч.

Бъдеще 

  Поезия » Друга
381 0 1

Не-отгатвано, без образ, безлично и без отражение.


Бавно и неусетно, пристигащо като влак на запустялата спирка, наречена битие.


Като ослепителните фарове на автомобил сме ние, разкривайки го метър по метър.


Неразгадаемо, недосегаемо, мистично, мистериозно.


Съвсем леко открехнато от човешкото съзнание.


Бъдеще.




Станимир
HeroBryan

Стефанов

© Станимир Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??