Jan 5, 2012, 8:13 PM

Бъдеще 

  Poetry » Other
382 0 1

Не-отгатвано, без образ, безлично и без отражение.


Бавно и неусетно, пристигащо като влак на запустялата спирка, наречена битие.


Като ослепителните фарове на автомобил сме ние, разкривайки го метър по метър.


Неразгадаемо, недосегаемо, мистично, мистериозно.


Съвсем леко открехнато от човешкото съзнание.


Бъдеще.




Станимир
HeroBryan

Стефанов

© Станимир Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??