4 abr 2019, 22:48

Бъди 

  Poesía
332 2 5

Вложил вяра, обич и любов

не веднъж продал душата

търсил своята любов...

не намерил свободата.

Ръчкал, ритал, плюл, ридал

не веднъж на косъм е стоял...

и защо, едва ли някой знае

и едва ли той ще си признае...

самотник своите чорапи кърпи

но сълзите кой ще му забърше?

Слон се крие на балкон...

но къде ще скриеш своят кон.

Сърце без обич е мъртвило

трева без дъжд не е трева

а сянката защо не грее

хлад ли е, или съдба...

Обичаш ли, обичат ли те тебе!?

Не знаеш, но въпреки това,

човек си остани и свойте несгоди

не предавай, обичай и бъди.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Усмихнат Уйкенд Силве!!!Благодаря за всичко!
  • Благодаря за посланието!
  • Благодаря че споделихте момичета!До нови Краси,Васе!!!
  • С Краси! Бъди!
  • Сърце без обич е мъртвило
    трева без дъжд не е трева
    а сянката защо не грее
    хлад ли е, или съдба... Поздрави!
Propuestas
: ??:??