6 nov 2020, 15:24

Бъди себе! Без страх! 

  Poesía » Verso libre
346 0 0

Не разбитото сърце боли!

Нито раните получени от падане!

Боли когато нищо не гори,

боли от спомени забравени!

 

Боли страхът, боли и самотата,

а не извървяните пътеки, най -болят.

И нищото пълзящо в тишината,

когато си останал сам в своя свят!

 

Защото просто трябва да живееш,

всеки миг и с всеки стръмен брод!

Живота не създаден за да тлееш,

Иначе защо ще е живот

 

06.11.2020

 

 

© Живка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??