Кажете ми, защо замлъкна
гласът на радостната вяра!
Дали животът ни се бъгна -
в Глобалия. И в Либералия...
Все още чувствам, чувам пулса
на Природината ни свята...
Не искам в бездни да се спускам
и да се кланям на Рогатия...
Марин Тачков
18-19 април 2016 г.
© Марин Тачков Todos los derechos reservados