20.04.2016 г., 20:36 ч.  

Бъгване 

  Поезия » Гражданска
440 0 0

Кажете ми, защо замлъкна
гласът на радостната вяра!
Дали животът ни се бъгна -
в Глобалия. И в Либералия...

Все още чувствам, чувам пулса
на Природината ни свята...
Не искам в бездни да се спускам
и да се кланям на Рогатия...

Марин Тачков
18-19 април 2016 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??