20 апр. 2016 г., 20:36  

Бъгване 

  Поэзия » Гражданская
443 0 0

Кажете ми, защо замлъкна
гласът на радостната вяра!
Дали животът ни се бъгна -
в Глобалия. И в Либералия...

Все още чувствам, чувам пулса
на Природината ни свята...
Не искам в бездни да се спускам
и да се кланям на Рогатия...

Марин Тачков
18-19 април 2016 г.

© Марин Тачков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??