2 jun 2018, 13:23

Български политици 

  Poesía » Filosófica, Parodias
626 0 1

Българийо, на твоя гръб те живяха

и въпреки, че твоето име мълвяха

грабеха всичките от теб без срам

© Младен Делов Todos los derechos reservados

От Романа "Спасителят на България".

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??