Jun 2, 2018, 1:23 PM

Български политици 

  Poetry » Phylosophy, Parody
629 0 1

Българийо, на твоя гръб те живяха

и въпреки, че твоето име мълвяха

грабеха всичките от теб без срам

© Младен Делов All rights reserved.

От Романа "Спасителят на България".

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??