2.06.2018 г., 13:23 ч.

Български политици 

  Поезия » Философска, Пародии
628 0 1

Българийо, на твоя гръб те живяха

и въпреки, че твоето име мълвяха

грабеха всичките от теб без срам

© Младен Делов Всички права запазени

От Романа "Спасителят на България".

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??