2 июн. 2018 г., 13:23

Български политици 

  Поэзия » Философская, Пародии
630 0 1

Българийо, на твоя гръб те живяха

и въпреки, че твоето име мълвяха

грабеха всичките от теб без срам

© Младен Делов Все права защищены

От Романа "Спасителят на България".

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??