1 dic 2016, 15:16

*** 

  Poesía » De amor
439 1 7

 

Дъждовен ден.

Едно момиче

в прегръдка мъжка

се укрива.

На мъничко врабче прилича –

премръзнало

и мокро,

но... щастливо...

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??