Dec 1, 2016, 3:16 PM

*** 

  Poetry » Love
440 1 7

 

Дъждовен ден.

Едно момиче

в прегръдка мъжка

се укрива.

На мъничко врабче прилича –

премръзнало

и мокро,

но... щастливо...

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??