10 mar 2006, 10:05

Целувка при изгрев 

  Poesía
909 0 5
Разсъмва се,морето блести
със златни проблясъци,
огнени кичури вплетени.
Докосва небето морето и ражда се ден.
Най- светлия ден!
Пред красотата на изгрева,
вълните притихват,с небето се сливат.
Там сред огнени жарки оттенъци
небето морето целува,
а то се вълнува,
целува момчето момичето свое
с целувка любов и рисува.
Докосват се двамата с устни едва
и грейва небето в морето
Любов се разкри под небето,
Любов се роди!

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??