10.03.2006 г., 10:05 ч.

Целувка при изгрев 

  Поезия
908 0 5
Разсъмва се,морето блести
със златни проблясъци,
огнени кичури вплетени.
Докосва небето морето и ражда се ден.
Най- светлия ден!
Пред красотата на изгрева,
вълните притихват,с небето се сливат.
Там сред огнени жарки оттенъци
небето морето целува,
а то се вълнува,
целува момчето момичето свое
с целувка любов и рисува.
Докосват се двамата с устни едва
и грейва небето в морето
Любов се разкри под небето,
Любов се роди!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??