13 nov 2013, 21:47

Часовник 

  Poesía » Otra
398 0 0

Стрелките на часовника тиктакат,

мисълта ми спира и в друг свят ме намира.

Там времето не е от значение

просто живееш сред полето широко,

лалета са твоите дни,

а ангели мои приятели.

Толкова свобода, няма болка, ни тъга,

а самотата е далечна единица 

обречена да скита.

Там обичам да летя, да разперя своите крила,

да знам че нямам пристан, ни заслон 

и времето е моят дом.

Затова часовникът е моят компас, 

който сърцето направлява,

а то след дълъг път никога 

едно и също не остава.

© Мария А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??