Стрелките на часовника тиктакат,
мисълта ми спира и в друг свят ме намира.
Там времето не е от значение
просто живееш сред полето широко,
лалета са твоите дни,
а ангели мои приятели.
Толкова свобода, няма болка, ни тъга,
а самотата е далечна единица
обречена да скита.
Там обичам да летя, да разперя своите крила,
да знам че нямам пристан, ни заслон
и времето е моят дом.
Затова часовникът е моят компас,
който сърцето направлява,
а то след дълъг път никога
едно и също не остава.
© Мария А Всички права запазени