18 jul 2008, 18:40

част1 

  Poesía
768 0 6

                 ***            част1

Ще останеш за мене мираж,

мечтан оазис в пустиня,

есенен тъжен пейзаж

зад лика на богиня.

 

Ще бъдеш лъч светлина,

събудил спомен потаен,

ще бъдеш принцеса в нощта

и огън в съня ми безкраен.

 

Ще гледам как си щастлива

и всеки безгрижен момент

по устните как се разлива

усмивка от днешния ден.

 

Нощта ще е нежна и тиха,

денят ще е някакъв час,

спокоен, сладко притихнал

тъй, както се чувствам и аз.

             16.10.99

© Венцислав Янакиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??