10 jul 2008, 21:00

Челичена от мед... 

  Poesía
670 0 5

Каменоломно се трошех,

съзаклятнически,

задъхвайки се в злъч.

Задълбах кората

в съвършенство,

издълбана

от ненатрупана вина.

Презрях се,

превивайки се

на костенурката

във гърбица

с вечно клатеща глава.

Заболя ме,

губейки приятелства,

запулсирах

с просещи ръце.

Но не предадох,

знаейки

на залъка цената,

закрих очи,

търсейки се в мен!

И запустях,

покъпала се в пита,

челичена от мед!!!

 

10.07.2008 г.

 

 

 

© Женина Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??