Jul 10, 2008, 9:00 PM

Челичена от мед... 

  Poetry
657 0 5

Каменоломно се трошех,

съзаклятнически,

задъхвайки се в злъч.

Задълбах кората

в съвършенство,

издълбана

от ненатрупана вина.

Презрях се,

превивайки се

на костенурката

във гърбица

с вечно клатеща глава.

Заболя ме,

губейки приятелства,

запулсирах

с просещи ръце.

Но не предадох,

знаейки

на залъка цената,

закрих очи,

търсейки се в мен!

И запустях,

покъпала се в пита,

челичена от мед!!!

 

10.07.2008 г.

 

 

 

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??