10 sept 2008, 22:58

Черешка 

  Poesía » Filosófica
742 0 4
Сърцето ми изплаква твойта жал,
слънчасала черешке пред вратата!
Жаднея с теб за есенната кал
и тъжните прегръдки на мъглата.

О, няма ли докрай да притъмнее
и този чакан дъжд да завали?
От сушата и аз със теб линея.
Боли ме! Боже, колко ме боли...

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??