29 ago 2010, 22:47

Черна мида 

  Poesía
1994 1 7

няма бриз край морето

през август

само стон...

аз съм тук -

силует във черна мида

на сърцето ми застива

имам кътче - незаето останало

с мирис на спокойствие -

там ухае на вятър

прилича на вятър и

като него танцува

по следзалезна трева...

 

отворих я... нямаше душа...

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??