няма бриз край морето
през август
само стон...
аз съм тук -
силует във черна мида
на сърцето ми застива
имам кътче - незаето останало
с мирис на спокойствие -
там ухае на вятър
прилича на вятър и
като него танцува
по следзалезна трева...
отворих я... нямаше душа...
© Дима Все права защищены