17 mar 2013, 11:17  

Четиристъпен амфибрахий 

  Poesía » De humor
1141 0 5

                                

 

                       Прочетох и написах коментар.

                       Написах одобрение.

                       Написах мъничко съмнение.

                       И в отговор - получих силно раздразнение.

                     

                      „Че как така се спъваш ти накрая,

                        четиристъпен амфибрахий,

                        това от малка аз го зная.

                        Ако не ти харесват моите шедьоври,

                        бутонче там отгоре има.

                        И стига с тез маньоври.”

 

                        Така ме сряза мойта скъпа дружка,   

                        насочвайки към мен словесната си пушка.

                        Изхвърли ме от ложето си поетично,

                        Какво, че сме споделяли неща,

                        тъй искрено и патетично…    

    

                        Сега, във този ден на прошка,   

                        ах, как искам аз да я римувам със .......                             

 

       

             17.03.2012                                                 Любомир Николов          

© Любомир Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??