29 mar 2008, 20:00

Човекът от "Четворката" 

  Poesía » Civil
900 0 1

Къдрав, небрежно облечен,

и все така някак отнесен.

Спи по кашони, рови в боклук,

но някак не е клошар, а е друг.

 

Години минават, времето си лети,

но човекът от Четворката тук си седи.

Няма си дом, няма пари, 

и вечно сам за дните си бди.

 

Четворката е място в студентско градче,

където всеки ходи за левче да яде.

И там той си някак пребивава,

и уличните кучета не изоставя.

 

 

© Мария Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??