Къдрав, небрежно облечен,
и все така някак отнесен.
Спи по кашони, рови в боклук,
но някак не е клошар, а е друг.
Години минават, времето си лети,
но човекът от Четворката тук си седи.
Няма си дом, няма пари,
и вечно сам за дните си бди.
Четворката е място в студентско градче,
където всеки ходи за левче да яде.
И там той си някак пребивава,
и уличните кучета не изоставя.
© Мария Русева All rights reserved.
с обич, Мария.