Невидимите воини -
останали у нас.
се борят неуморно
за Вяра и за Власт!
В епичните им битки
Светът ни се тресе -
разделян неразумно
на Погреб и Трасе!
Смъртта ни се усмихва
от всеки хитър ров.
Животът е притихнал
в молитва за Любов!
А ние крачим смело
в полето на Греха...
Минираното Дело
парира Светостта!
Но тя намира сили -
и с капката Вода,
да вложи в нас Всемира -
човешката Душа!
© Маргарита Петрова Todos los derechos reservados