Човекът сам по себе си е уникален,
защото носи в себе си искра,
която прави го различен и специален,
светейки със своя светлина.
Всеки със очи различни гледа,
чувства, усеща, възприема света.
И постепенно се променя,
извисява и обогатява таз душа.
Наблюдавайки звездите,
някъде отвъд и във безкрая,
човек остава си с мечтите
и живее той, дори след ,,края".
Човекът сам по себе си е уникален,
защото носи в себе си искра.
И напуска този свят реален,
оставайки по пътя своята следа.
© Майчето Todos los derechos reservados