27 oct 2017, 11:03  

Чувствено 

  Poesía » De amor
733 6 23

Аз съм жива само във съня ти,

където няма граници и срам.
В онзи свят отваряме сърцата.
Доброволно изтезаваме се там.


Събличаме мъчително душите
 и потъваме във сладък блян.
Аз живея само във мечтите.
Докосвам тялото ти само там.

 

Само там свободна е душата.
Там се гледаме очи в очи.
И само там оголват ни се сетивата.
А съвестта заспива и мълчи.


Срещаме се само във мечтите.
Рая, в който влизаш само ти.
Там сами сме с тебе скрити,
изпепеляващи се – две души.

 

Там говорим със ръцете и телата.
И виждам със затворени очи.
И свободни са от тежестта крилата.
Как хубаво е. Можем да летим.

 

Говоря с устни, без да казвам нищо.
Там в Рая всичко ни е позволено.
Ще те изпепелявам и отново ще възкръсваш.
Във Рая няма нищо забранено.


Мога и да те измъчвам, и да те обичам.
Да ме съживяваш, да ме караш да умирам.
Там мога да целувам и да те събличам.
И докосна ли те, спирам да се контролирам.

 

 

  Юни 2017                    Валя Тодорова

© Valya Тodorova Todos los derechos reservados

Този стих, претърпя малък козметичен ремонт и се завърна пак при вас. Дано да ви хареса!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??