8 nov 2008, 21:10

Циганско лято 

  Poesía » De amor
511 0 1
Седим на парапета и люлеем крака
и косите лъчи в очите ти
ми се подиграват
ти не помниш какво беше лятото
аз не мога да ти кажа
не помня как

седим и слушаме
пулса на това циганско лято
и се молим на Господ
ако умрем, да е от любов

© Савина Велкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??